Geulis ….

Mimiti ningali kalangkang anjeun ragrag dina Fokus hate kuring
Nyata, lempeng, digedean ku kakuatan Lensa maksimum
Siga tetes minyak ragrag di Ruang Hampa
Ngalayang bebas ti Gaya Gravitasi
Cinta kuring ka anjeun leuwih gede tibatan Bilangan Avogadro ..

Archimides jeung Newton moal ngarti
Medan magnet anu nga-Induksi diantara urang
Enstein jeung Edison moal sanggup nyieun rumus E = mc2
Ah .. moal sabanding jeung Momen cinta kuring

Sanajan jarak urang siga panonpoe jeung Pluto basa Aphelium
Amplitudo gelombang hate anjeun nga-Interferensi hate kuring
Saendah Gerak Harmonik Sempurna teu kapangaruhan ku Gaya Pemulih
Siga kopel gaya kalayan Kecepatan Angular anu Tanpa Wates

Energi mekanik cinta kuring teu kapangaruhan ku Friksi
Energi potensial cinta kuring teu kapangaruhan ku Tetapan Gaya
Energi kinetik cinta kuring = mv~
Malah mah Hukum Kekekalan Energi moal mampu nandingan Hukum Kekekalan diantara urang duaan

Geulis …
Geura tingali hukum cinta urang duaan
Momen cinta kuring tegak lurus momen cinta anjeun
Ngajadikeun matriks anu simetri
Ngajadikeun cinta urang lir ibarat Titik Equilibrium anu sampurna
Ditambah Inersia anu tanpa wates
Moal kagedag ku impuls atawa momentum gaya
Tah ieu Resultan Momentum Cinta urang

7 Responses

  1. subhanallah … aep … wow ..

  2. perasaan pernah baca tulisan ini di friendsternya aep…😀
    iya ngga ep?

  3. iya man, bener… ternyata salman suka liat FS saya juga ya… syukron ya ..

  4. alah… aih aih.. ieu mah ilmuwan nu keur **********

  5. bukan ep, bukan suka liat…😀
    cuman inget aja artikel aneh ini yg isinya fisika semua, yg diposting sama aep terus ada yg bilang bagus😛

  6. emm aneh,..

  7. wah,,,
    saking jeniusnya fisika dibawa2 terus…
    tapi ngomong2,,,nisa belum pernah diajar fisika ma k2…
    berarti jago juga ya?
    boleh donk..kapan2 mnta diajarin..

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: